Последната пресуда на Уставниот Суд е неприфатлива. Со таа одлука тие извршија агресија над Уставот на државата и самите се девалвираа како судии. Ова влада е незаконска. Ова е џабе влада, ние сме алтернативна влада. Утре нема да има примо-предавање, бидејќи не можам да го примам оној кого што го разрешив, а кој во меѓувреме се предаде кај претседателот. Ние ја продолжуваме битката, ќе се вратиме повторно и тоа многу брзо.

Shpërndaj me

Loading...