fbpx

Најскапиот милкшејк во светот се вика “Милкшејк Лукс” и една чаша чини 100 долари. Се продава во еден локал во Њујорк. Она што го прави овој коктел посебен е чашата која е покриена со околу 3.000 скапоцени кристали Сваровски, како и скапите состојки од ванила од островот Мадагаскар. На оваа ванила ù се потребни три години за да порасне, а милкшејкот е попрскан и со скапи златни конфети за јадење.

 

 

Shpërndaj me

Loading...