fbpx

На денешната владина седница е разгледана и потребата за гаснење на огнот на депонијата во Струга, на што укажуваат тамошните жители. Задолжени се Министерството за животна средина и уште неколку министерства, уште утре да излезат на терен, по што треба во најкусо време да предложат мерки за ургентно решавање на проблемот, како и изнаоѓање долгорочно решение.

Shpërndaj me

Loading...