Во изолација превентивно се ставени 103 припадници на полицијата. Меѓу изолираните има полицајци од Скопје, Тетово, но и од други градови.

Повеќе детали околу тоа кога и каде се остварени можните контакти со заболени лица сѐ уште не се знаат, но како што дознава Алсат станува збор за припадници на единицата за брзо распоредување (ЕБР).

…наскоро повеќе…

 

Shpërndaj me

Loading...