Премиерот Зоран Заев не ги коментираше најавените услови од Бугарија за процесот на преговори меѓу ЕУ и Македонија. Тој очекува соседната држава да биде меѓу најголемите поддржувачи  за добивање датум, а паралелно двете земји да продолжат со целосното спроведување на добрососедството.

Shpërndaj me

Loading...