fbpx

Поради пандемијата „КОВИД 19“, натпреварите на италијанскиот кошаркарски шампионат ќе се одвиваат без навивачи. Според новите протоколи, само 125 лица се дозволени во сала во текот на натпреварот, вклучувајќи играчи, технички персонал, судии, доктори и новинари. Кошаркарите и тренерите ќе бидат тестирани на секои четири дена.

 

Shpërndaj me

Loading...