fbpx

Во своето вечерашно гостување во емисијата Економски магазин, на Алсат, министерот за информатичко општество, Дамјан Манчевски рече дека дел од такси компаниите, кои имаат право да превезуваат одредени групи патници, смеат да ги превезуваат до  аптеки или амбуланти, но постои можност

тие да може да вршат превоз и на вработени во ноќна смена, под услов патникот да има дозвола за излегување за време на полицискиот час.

Shpërndaj me

Loading...