Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски рече дека Македонија е во тешка ситуација каде се води војна меѓу доброто и злото. Тој рече дека на земјава ѝ треба развој, па нагласи дека нивната програма е развојна и предвидува три големи странски инвестиции во првите 100 дена од владеењето.

Shpërndaj me

Loading...