fbpx

На 80-годишна возраст, музичката легенда Тина Тарнер се чини дека се враќа од пензија за да изведе нова песна. Всушност, станува збор за обработка на песна од 1984 година која ќе ја изведува со 28-годишен пејач. Последниот албум на Тина Тарнер беше објавен во 1999 година, а последниот концерт во 2009-тата. Таа моментално живее во Швајцарија со сопругот Ервин Бах.

Shpërndaj me

Loading...