Во Министерството за финансии денеска ќе се одржи настан по повод конкурсот за ученици од основните и средните училишта за најдобра ликовна и литературна творба од областа на штедењето и осигурувањето.

На настанот најавено е обраќање на министерката за финансии Нина Ангеловска, гувернерката Анита Ангеловска Бежоска и на претседателот на Советот на експерти од Агенцијата за супервизија на осигурувањето Климе Попоски.

Shpërndaj me

Loading...