fbpx

Во последните 24 часа, во Лабораторијата за молекуларна микробиологија при Националниот институт за јавно здравје на Косово, тестирани се вкупно 462 лица, од кои 188 се позитивни случаи. 12 пациенти починаа во последните 24 часа на Косово, со што вкупниот број на жртви на вирусот корона се искачи на 327 лица. Вкупниот број на позитивни случаи на Косово се искачи на 10.247 од кои 3.976 се активни. Во последните 24 часа, излечени се 142 пациенти.

 

Shpërndaj me

Loading...