fbpx

Вредноста на брендовите, изразена во долари, Interbrand ја определува врз база на повеќе фактори како финансиските резултати и силата на брендот

Топ 100

Од луксузните модни брендови, најдобро рангирани се:

Louis Vuitton (18. место), Chanel (23. место), Hermes (32. место), Gucci (39. место), Cartier (67. место), Tiffany & Co. (83. место), Dior (91, место), Burberry (94. место), Prada (95. место).

 

 

Shpërndaj me

Loading...