fbpx

Владата го унифицираше работното време на вработените во администрацијата.

Од 1 октомври работното време ќе биде од 8 до 16 часот.

Досега работното време на вработените во јавната администрација беше клизно, односно од 7:30 до15:30, односно од 8:30 до 16:30 часот.

 

 

Shpërndaj me

Loading...