fbpx

Според претседателот Стево Пендаровски, мобилните оператори треба да бидат претпазливи во подготовките за обезбедување на 5G технологијата во земјава. На седницата на Советот за безбедност, институциите се обврзаа на неопходната административна подготовка, вклучувајќи ги и неопходните законски измени за инсталирање на оваа мрежа.

Shpërndaj me

Loading...