fbpx

Претседателот Стево Пендаровски смета дека државите треба да имаат други стратегии за управување со епидемијата и да не го враќаат ограничувањето и економското затворање. Состојбата со коронавирусот не беше денеска на дневен ред на седницата на Советот за национална безбедност, но претседателот нагласи дека минатите месеци под строги ограничувања треба да останат во историјата.

Shpërndaj me

Loading...