Од исказите на очевидците идентификувани се сите четворица присутни во кафеаната во скопско Дебар Маало во која, спротивно на препораките, беше затекнат лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоси, истакна заменичката министерка за внатрешни работи на денешната прес-конференција Славјанка Петровска.

„Можам само да ви потврдам дека еден е поранешен функционер во владата, односно во министерството за внатрешни работи и полициски службеник – истакна Петровска.

Shpërndaj me

Loading...