fbpx

Комисијата за заразни болести прашањето за границите повторно сака да ѝ го  довери на Владата. Извори на Алсат во Комисијата брифираат дека на состанокот се води жестока дебата за и против затворање на границите со Косово и со Србија.

Дел од членовите на Комисијата се сомневаат дека предлогот има политички мотиви и сметаат дека Владата треба сама да ја донесе одлуката.

Shpërndaj me

Loading...