Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела цената на СУПЕР 95 се намали за половина денар, додека ДИЗЕЛОТ и СУПЕР 98 не претрпеа промени.

Shpërndaj me

Loading...