Во репортажата која што ќе ја проследите во продолжение, подготвена од новинарката Арта Тахири, ви ги донесуваме сториите за пациентите погодени од вирусот Ковид 19, некои од нив во посериозна здравствена состојба. На Клиниката за инфективни болести Арта и нејзиниот тим разговара со пациенти од Скопје, Тетово, Прилеп и многу други градови.

Shpërndaj me

Loading...