fbpx

На денешната седница членовите на комисијата за заразни болести разговарале за работата на детските градинки. Алсат дознава дека на состанокот биле присутни и претставници од министерството за труд и социјала. Било разговарано за протоколи кои се во подготовка за безбедна посета на  градинките.

Во комисијата вчера било разговарано и за работата на угостителските објекти. Според неофицијални информации еден од предлозите за да можат поголемите угостителски објекти да работат се и ограничување на  растојанието меѓу музичарите и гостите на 5 метри.

 

Shpërndaj me

Loading...