Филип Френзел, студент од Германија,  создаде уникатна заштитна маска за телефони.

Гаџетот наречен ADCASE се отвара во моментот кога ќе го испуштите телефонот од вашите раце и на тој начин уредот безбедно паѓа на земјата, без било какви оштетувања на екранот.

Во моментов ADCASE е достапна само за Ајфон, меѓутоа тоа може да се промени во блиска иднина.

Погледнете повеќе во видеото подолу.

 

 

Shpërndaj me

Loading...