ВМРО-ДПМНЕ ја продолжува кампањата барајќи ги проектите што ги вети Владата. Кандидатот за пратеник Владо Мисајловски денес побара од Владата одговорност за новиот Клинички центар и докази за 500 км асфалтирани патишта. Мисајловски изјави дека секое ветување на СДСМ е само имагинација.

Shpërndaj me

Loading...