Бобан Илиќ обвинет за тешки дела против безбедноста на луѓето и имотот во сообраќајот во случајот со четиригодишниот Алмир од Куманово, повторно е осуден на шест години затвор.

Ова е втора пресуда бидејќи Апелација претходно го врати случајот на повторно судење. Но, казната затвор која ја одреди кумановскиот суд и сега е иста.
Таткото на малиот Алмир изјави дека со ова одлука судот уште еднаш го уби Алмир.

Rigjykimi për rastin Almiri, deklaratat e avokatëve

Rigjykimi për rastin Almiri, deklaratat e avokatëve

Publiée par Alsat sur Vendredi 21 juin 2019

Shpërndaj me

Loading...