fbpx

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи  на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во времето  од 09,00 до 12,00 часот и од 14,00 до 17,00 часот и на ден 08.12.(петок) во времето од 07,00 до 17,00 часот.

Shpërndaj me

Loading...