ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје ги известува граѓаните дека акцијата за наплата на долговите на рати и без камата е во тек.

Акцијата за наплата на долговите на рати без камата за физички и правни лица, која почна на 17 јуни 2020, завршува на 31 јули 2020 година.

ЈП „Водовод и канализација“ ги повикува сите корисници кои имаат заостанат долг во овој период да аплицираат за склучување на договори за исплата на долговите на најмногу 24 рати, во зависност од висината на долгот, без камата за задоцнето плаќање и дека по истекот на овој период, одлуката престанува да важи.

 

Shpërndaj me

Loading...