Меѓународната автомобилска федерација по првата трка во Австрија, сè уште не го потврдува распоредот за останатите трки. Во текот на викендов се очекуваше потврда за трките во Миџело и Имола во Италија, Сочи во Русија и Портимао во Португалија. Во меѓувреме, има шанси да има трка во Виетнам бидејќи таму веќе 2 месеци нема нови случаи со „Ковид-19“.

 

Shpërndaj me

Loading...