fbpx

Во еден француски филм снимен во 1944 година се предвидуваат некои настани и производи кои ние денеска навистина ги живееме. Имено, филмот со наслов „Телевизијата – око на утрешноста“ не само што предвидува низа технолошки уреди од модерното време, туку го покажува и однесувањето на луѓето додека ги користат. Во видеото, може да се видат луѓе како се судираат едни со други додека гледаат во уредот што го држат во рацете или се судираат со автомобилите бидејќи се расеани од инсталираниот телевизор во кабината.

Shpërndaj me

Loading...