Фудбалерите и техничкиот персонал на Шкендија ги продолжија подготовките во Маврово. Техничкиот персонал ги комбинираше кондиционите вежби со техничко-тактичкиот дел. Тимот ќе престојува во Маврово до недела, а се очекува дефинирање на конечниот распоред на пробните натпревари.

Shpërndaj me

Loading...