fbpx

Експертската јавност ја поздравува одлуката на министрите на земјите-членки на Унијата, но и јасно и укажува на владата дека во наредните 12 месеци Македонија ќе мора да испорача во делот на реформите за да се ефектуира условениот датум за преговори.

Shpërndaj me

Loading...