fbpx

На пет дена до гласањето и два дена пред да стапи во сила молкот, разговараме за досегашниот тек на кампањата и можниот исход од изборите. Кој како се позиционираше, какви пораки се испратија кон гласачите, а какви меѓу ривалите на изборите? Какво е нивното значење за одлуката на граѓаните на 15 јули, а какво за постизборните преговори за составување влада? Кој со какви шанси влегува во последните метри од трката пред линијата за финиш?

Дебата со експремиерот и универзитетски професор Владо Бучковски, аналитичарот и универзитетски професор Башким Селмани и аналитичарот и поранешен долгогодишен лидер во граѓанскиот сектор Сашо Клековски.

Shpërndaj me

Loading...