Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (28 октомври 2019 г.):

-со какви згоди и незгоди се среќаваат даночните инспектори при контролите на терен и на какви итроштини се подготвени домаќините – прикриено следевме акции на УЈП во Кичево, Велес и во Скопје;

-Полог вчера со поклопец од чад; причина: пожари, но и масовно палење стрништа – слика од терен;

-до каде е реализацијата на иницијативата за обележување на возилата со налепници во различни бои заради исклучување од сообраќај при енормно високо загадување;

-во очекување на следните потези на ЕУ за европската перспектива на земјава, циркулираат предлози за реформа на преговарачкиот процес – интервју со докторандката од Оксфорд, Тена Прелец, промоторка на т.н. „хоризонтален пристап“;

-„Саботажа“.

Shpërndaj me

Loading...