Ecja në lartësinë më të madhe në litarë mbi një hapësirë urbane është e gjatë 350 metra por nuk i ka frikësuar të apasionuarit pas adrenalinës që të thyejnë një rekord botëror Gines. Shtatë sportistë e sfiduan vetën dhe ecën mbi litarin i cili lidhte ndërtesën OKO dhe ndërtesën Neva në Moskë. Tre nga fituesit janë rus, një kanadian, një gjerman dhe një farncez. Edhe pse pamjet duken të frikshme, garuesit nuk kanë nguruar të bëjnë edhe lëvizje shtesë në litar për të rritur adrenalinën. Sigurisht, ata kanë qenë të lidhur me rrip sigurie.

Shpërndaj me

Loading...