Mediat në SHBA raportojnë se klubet dhe drejtuesit e NBA-së janë marrë vesh që sezoni i basketbollit profesionist në SHBA të vazhdojë më 31 korrik. Gazetari i mirënjohur amerikan Adrian Vojnarovski ka konfirmuar se në takimin e fundit të komisarit të NBA-së, Adam Silver dhe skuadrave të NBA-s ka zgjatur plot 2 orë, mirëpo në fund të gjithë kanë dhënë pëlqimin që sezoni të vazhdohet më 31 korrik.

Skuadrat janë dakord që sa më shpejt të rifillojë sezoni, pasi që humbjet financiare janë të mëdha. Ndërkohë rifillimi në NBA mund të jetë me sistem të ndryshuar të garave, pasi që obcioni i parë është plej offi me 16 skuadra.

Shpërndaj me

Loading...