Me 29 vota pro, dhe vetëm një kundër, skuadrat e NBA-s dhanë votat e tyre për planin e rinisjes së sezonit me 22 skuadra. Sipas gazetarit Adrian Vojnarovski, skuadra e vetmë që votoi kundër këtij plani ishte ajo e Portland Blejzers. Kështu, sezoni pritet të rifillojë më 31 korrik në Oralndo dhe të zgjas deri më 12 tetor.

Shpërndaj me

Loading...