fbpx

Në fshatin Cambodia të Azisë ku njerëzit vuajnë për ushqim dhe ujë, fëmijët e këngëtarit nga Kosova, Shaqir Cërvadiku, kanë ndërtuar një bunar.

Ky bunar është emëruar me emrin e këngëtari dhe gruas së tij të ndjerë, Hatixhes.

Ndërkaq këtë e ka bërë të ditur edhe vetë këngëtari Cërvadiku përmes një statusi në Facebook.

Shpërndaj me

Loading...