​Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama nuk është optimist për atë që do të ndodhë javën e ardhshme në Këshillin Evropian, ku do të diskutohet për fillimin e bisedimeve për anëtarësim të Shqipërisë dhe Maqedoninë e Veriut, në BE.

“A jam optimist? Jo”, është shprehur Rama për median irlandeze, ‘The Irish Times’.

“Nuk ka shumë për të qenë optimist për çfarë po ndodh sot në Evropë. Jam optimist për të ardhmen e vendit (Shqipërisë), por jo për çfarë do të ndodhë javën e ardhshme”, ka deklaruar Rama.

Shpërndaj me

Loading...