Kur i lëmë fëmijët tanë në çerdhe, shpesh e bëjmë këtë sepse kemi besim të madh tek stafi. Fëmijët tanë janë pasuritë tona më të vlefshme, dhe prindërit do të bëjnë gjithçka që atyre të mos u ndodh asgjë e keqe.

Për një nënë, megjithatë, një ditë normale u bë një makth pasi ajo e kishte lënë vajzën e saj në çerdhe për një ditë.

Ishte Tracy Blinov kur la vajzën e saj shtatë-muajshe, Eliana, në çerdhe me lokacion në Montana, SHBA.

Nuk kaloi shumë kohë para se ajo të merrte një telefonatë, edhe pse … dhe doli të jetë një që ajo kurrë nuk do ta harrojë.

Ajo tregoi se Eliana ishte kafshuar, dhe kështu Tracy e ktheu makinën menjëherë dhe shkoi drejt në çerdhe.

Kur ajo arriti, ajo u takua me një pamje vërtet tronditëse.

Eliana nuk ishte kafshuar vetëm një herë; fytyra e saj ishte e mbuluar me shenja të kafshimit të shkaktuara nga një fëmijë më i madh.

Që një fëmijë mund të kafshojë një tjetër nuk është tërësisht shqetësues, as e pazakontë. Në fund të fundit, po mësojnë mënyrat e botës dhe disa marrin pak më shumë për të dalluar atë që është e pranueshme dhe çfarë nuk është. Problemi i Tracy ishte në faktin se foshnja e saj ishte kafshuar shumë herë dhe me sa duket pa ndërhyrjen e stafit.

Pas shikimit të pamjeve nga stafi i çerdhes, mund të përcaktohet se Eliana ishte kafshuar për pothuajse gjysmë minutë para se një nga anëtarët e stafit të vinte ta shpëtonte.

Kjo rezultoi në mbi dhjetë shenjat e kafshimit në fytyrën dhe trupin e Elianës.

Filloi një hetim për të gjetur se pse u desh kaq shumë kohë që stafi të përgjigjet, edhe pse ata pretenduan se ata vepruan sapo dëgjuan britmat e Elianës.

Fajtori dyvjeçar i sulmit kishte filluar tash vonë çerdhën këtu. Për më tepër, i njëjti fëmijë ishte larguar nga një tjetër çerdhe si rezultat i kafshimit të një fëmije tjetër.

Kafshimet ishin aq të rënda sa që Eliana duhej të merrte antibiotikë. Megjithatë, vajza e vogël, megjithëse kishte një fytyrë plot me plagë, ishte në gjendje të mirë vetëm disa ditë pas ngjarjes.

Shpërndaj me

Loading...