Sipas shkencëtareve kjo e hënë, 20 janar është dita më depresive e vitit. Ja cila kompani është përpjekur që këtë ditë tua bëjë më të lumtur

E hëna e tretë e janarit konsiderohet si dita më depresive e vitit. Në tërë botën, kjo ditë është e njohur sikurse e hëna e mërzitshme apo e trishtuar – Blue Monday. Kjo teori është e lançuar nga psikologu Krif Arnal.

Shkencëtarët konstatojnë se në këtë ditë, shumica e njerëzve ndjehen sikurse të vetmuar, ndërsa ndonjëherë nuk ndikon as edhe parashikimi i motit, për shkak të ftohtit shumica qëndrojnë në shtëpitë e tyre. Duhet që të theksohet se kaloi edhe magjia e krishtlindjeve, ndërsa për të ardhë tek stina e verës ka edhe shumë muaj, për atë ekspertët vërtetojnë se kjo e hënë nuk do të jetë si e hëna më e bukur e vitit për to.

Neptun Maqedoni, ndërmarrja që është lider në tregun për pakicë për pajisjet e vogla shtëpiake dhe që zakonisht frymëzon hare, jemi përpjekur që për qytetarët e shtetit tonë që “Blue Monday” të jetë si dita e tyre më e lumtur e vitit. Neptun, këtë të hënë, 20 janar, organizon aksion të madh me qëllim që të përfshin hare dhe lumturi tek blerësit, me lirime të mëdha dhe super oferta. Aksioni “Vetëm një ditë edhe atë më e lumtur” që do të ofron lirime të mëdha dhe përzgjedhje e shkëlqyer e produkteve në të gjitha kategoritë. Konsumatorët munden që të blejnë produkte me çmime më të ulëta, me kushte të volitshme dhe mundësi për pagesë mujore deri në 60 këste. Të përfshira do të jenë modelet e shkëlqyera sikurse: smartphon-ët, televizorët, laptopët, smart pajisjet dhe aksesoarët, teknikë të bardhë, pajisje të vogla shtëpiake, pajisje e kujdesit dhe bukurisë.

Aksioni do të vlen në të gjitha pikat e shitjes në Neptun në të gjithë territorin e Maqedonisë, duke përfshirë edhe online shitjes nëpërmjet web faqes sonë Neptun.mk edhe nëpërmjet aplikacionit celularë që është aktive edhe në Play Store dhe App Store. Mos e lëshoni këtë mundësi ideale për shoping me çmime më të mira, vizitoni pikat e shitjes në “Neptun” dhe kënaquni me ditën tuaj më të lumtur!

Shpërndaj me

Loading...