fbpx

Capital T dikur ka qenë më i shëndosh në trup, në fillimet e karrierës së tij, kur nxorri hitet e para. Ky fakt duket se i ka penguar vet këngëtarit i cili pas një kohe të gjatë nisi ushtrimet dhe sot është një nga meshkujt më sexy shqiptar.

Ai tregoi që i’a nisi palestrës për të humbur peshë dhe në instagram tregoi rutinën se si i bën ushtrimet. Ushtrime çdo ditë të javës, të ndara në pjesë të trupit, ushqime të kontrolluara etj.

Kështu që nëse doni të arrini në formë si Capital T, drejtohuni për tek palestra.

Shpërndaj me

Loading...