Për shkak të mbajtjes së Garës atletike tradicionale të grave, në organizim të Lidhjes së Sporteve në Shkup, sot prej orës 9:30 deri në orën 11:00 do të mbyllet për komunikacion bulevardi “Ilinden” në Shkup, nga Shatërvani – në Parkun e Qytetit deri tek udhëkryqi me bulevardin “8 Shtatori”.

Siç informoi MPB, komunikacioni do të riorientohet nëpër bulevardin “Shën Klimenti i Ohrit”, rrugën “Orce Nikollov” dhe bulevardin “8 Shtatori”.

Shpërndaj me

Loading...