fbpx

Kylie Jenner dhe Travis Scoot u ndanë disa muaj më parë por dyshja ka vendosur që të jenë bashkë vetëm përshkak të vajzës së tyre Stormi. Lidhja e tyre u komentua vazhdimisht nga mediat dhe nga gjithë anëtarët e familjes së famshme, mirëpo së fundmi një person i veçantë i kësaj familje ka dhënë mendimin e saj.

Bëht fjalë për gjyshen e Kylie Jenner e cila nuk e ka takuar kurrë Travis Scott por thotë se mu dhimbs Kylie kur tregonte për ndarjen pasi mundoheshte të justifikoheshte. Edhe pse  e mirëkuptoi vendimin e mbesës së saj ajo thotë se gjërat nuk funksionojnë kur çifti lind fëmijë dhe më pas martohet. Ajo tha se shumë të rinjë të kohëve të sotme e mendojnë kështu lidhjen por kjo nuk është mënyra si duhet.

Shpërndaj me

Loading...