fbpx

Ende nuk ka vendim për të shtyrë pagesën e kredive për qytetarët dhe kompanitë. Ne kemi kërkuar një përgjigje nga të gjithë palët e interesuara. Por edhe sot për këtë çështje kishte heshtje nga Qeveria. Banka Popullore thotë se po punon në këtë çështje. Nga Asociacioni i Bankave na informuan se nuk kanë asnjë problem me këstet e kredive të ngritura nga qytetarët, ose kompanitë që të shtyhen për disa muaj. Përndryshe, një masë të këtillë për të ngrirë pagesat e kësteve të kredive kanë miratuar më shumë vende fqinje dhe evropiane.

Shpërndaj me

Loading...