Ministri shëndetësisë Venko Filipçe në press konferencën e sotme njoftoi se në seancën e sotme po shqyrtohen dy opsione sa i përket orës policore. Ministri Filipçe pa mos dhënë detaje para përfundimit të mbledhjes u shpreh se që të dyja opsionet do të jenë më rigoroze sa i përket kufizimit të lëvizjes së qytetarëve gjatë uikendit dhe javës që vjen.

Shpërndaj me

Loading...