Përfaqësuesja e Maqedonisë përballet me probleme të reja para sfidës me Austrinë, pasi që nuk do të mund të mbështetet tek Goran Pandevi, që u ankua në ftohje të lehtë dhe ankesë se ka virus. Informatën e konfirmoi edhe trajneri Igor Angelovski , pasi që ka marë konfirmim nga ekipi mjekësor, që bën aktivitet shtesë për të riaftësuar kapitenin e Maqedonisë. Angelovski konfirmoi poashtu se do të pret deri në momentin e fundit që të sheh situatën me kapitenin Pandev.

Shpërndaj me

Loading...