Si mund ti kontrolloni alergjitë përmes ushqimit? Cveta Dineva- nutricioniste thotë që alergjitë ushqimore janë shumë të përhapura, sidomos në stinën e pranverës. Cilat produkte ushqimore shkaktojnë alergji? Çfarë të hajmë nëse përballemi me alergji? Si dhe shumë këshilla tjera për një agjërim sa më të lehtë, sot në ora 16:40. Na ndiqni!

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/338289506882618/

Shpërndaj me

Loading...