Emisioni “Pasqyra e Shëndetit” fillon sot në ora 16:40 minuta. Në këtë emision të parë do të flasim për rëndësinë e ushqimit gjate gji-dhënies. A ndikon ushqimi në kualitetin e qumështit të nënës? Cilat ushqime duhen shmangur gjatë kësaj periudhe? A mundet nëna të mbajë “dieta strikte ushqimore” për të hequr kilogramët e tepërt? Për këto, dhe për shumë informata tjera rreth ushqimit do të flasim sot me të ftuar Valbona Kadriu – dietologe.

Shpërndaj me

Loading...