Klubi i Shkrimtarëve “Jehona e Karadakut”, organizon edicionin e dytë të festivalit “Pena ime”. Klubi i Shkrimtarëve “Jehona e Karadakut”, fton të gjithë të rinjtë e interesuar nga të gjitha trevat shqiptare të moshës 18-33 vjeç të marrin pjesë në edicionin e dytë të manifestimit “Pena ime – 2019”. Në festival konkurrohet për art figurativ, letërsi dhe muzikë. Manifestimi do të organizohet në Qendrën e Kulturës “Trajko Prokopiev” në Kumanovë, më 9 nëntor 2019 nga ora 14:00.

 

Shpërndaj me

Loading...