Ivanov është politikan i cili në 30 vitet e fundit, që nga pavarësimi e deri më tani, më së shumti nga të gjithë ka punuar kundër atdheut, thotë kandidati i LSDM-së për President, Stevo Pendarovski.

Në tetë vitet e para isha absolutisht i heshtur në keqpërdorimet e mëdha të Qeverisë së Nikolla Gruevskit. Nuk do të mund të gjeni asnjë deklaratë të tij në të cilën e kritikon qoftë edhe një projekt apo lëvizje të qeverisë Gruevski, i cili, e solli Maqedoninë në statusin e shtetit të kapur peng, që e konfirmoi edhe raporti i Komisionit Evropian i vitit 2016. Në dy vitet e fundit me mandatin e tij është mjaft i zëshëm me kritika ndaj qeverisë së Zaevit, Paraprakisht kishe refuzuar që ti dorëzojë mandatin për përpilim të qeverisë, edhe pse Zaev kishe siguruar shumicën në Kuvend.

Pastaj i njëjti amniston kriminelët më të mëdhenj të qeverisë së kaluar, përdori veto absolute, me çka, sipas Kushtetutës nuk kishte të drejtë, që më vonë do të refuzon që ti pranojë ndryshimet kushtetuese dhe emrin e ri të shtetit- ka deklaruar Pendarovski.

Shpërndaj me

Loading...