Përfaqësuesja e Maqedonisë zbarkoi në aeroportin në Vjenë. Futbollistët do të akomodohen në hotelin e rezervuar dhe në orën 18.30 do të zhvillojnë stërvitjen e vetme në trollin austriak para sfidës së ditës së shtunë. Të gjithë futbollistët kanë bartur atmosferën pozitive nga Shkupi dhe të gjithë janë gati për suksese të reja. Përballja Austri – Maqedoni do të zhvillohet të shtunën në stadiumin Ernst Hapell në Vjenë, në orën 20.45.

Shpërndaj me

Loading...