Një gjysmë luan dhe gjysmë tigër është konsideruar si macja më e madhe në botë. Hibridi gjigant peshon 319 kg.

Pamjet e kafshës u publikuan në internet nga Mike Holston dhe Kody Antle, dhe u bënë virale në mediat sociale.

Hibri quhet Apollo dhe krahasohet me një tigër prehistorik me dhëmbë shumë të mprehtë.

5 vjeçari është pasardhësi hibrid i një luani mashkull dhe një tigri femër.

Shpërndaj me

Loading...